Coș

Dor de Verde înseamnă, înainte de orice, oameni frumoşi

Echipa Dor de Verde: Adina

Adina

Orice afacere - mai cu seamă Dor de Verde - are un suflet. Şi din suflet izvorăsc bucuria, pasiunea şi dorinţa de a oferi oamenilor produse sănătoase şi de calitate. Ei bine, sufletul Dorului de Verde este Adina, cea care a iniţiat proiectul Dor de Verde de una singură, într-un oraş adoptiv, bazându-se pe forţa ei, pe principiile şi pe valorile dobândite de acasă şi pe convingerea că Iaşul are nevoie de un altfel de magazin şi că producătorii locali de produse naturale merită valorificaţi şi apreciaţi la un alt nivel. Din dor de părinţi s-au născut toate, spune Adina, toate ideile şi toate năzuinţele mele şi din dragoste pentru oameni si pentru tot ce-i frumos şi natural. Şi din respect pentru muncă şi pentru pământul din care ne tragem.

ASOCIAŢII DE PRODUCĂTORI LOCALI

Probabil vă întrebaţi de unde aducem noi legumele astea sănătoase, gustoase şi arătoase, nu? Ei bine, de pe pământurile curate şi roditoare din localităţile Cozmeşti şi Brăteşti, judeţul Iaşi. Aici am găsit o mână de oameni gospodari dornici să ne susţină proiectul şi să ne-astâmpere dorul de verde. Legumele sunt crescute cu totul natural, fără pesticide, respectând astfel pământul şi mediul înconjurător.
Suntem foarte bucuroşi că vă putem aduce o parte din legume şi fructe de la unul din foarte puţinii producători din Iaşi care practică permacultura. Fasole păstăi, linte, soia nemodificată genetic, pepenii roşii şi câte şi mai câte provin din Mihail Kogălniceanu, judeţul Iaşi.

Sprijin am mai găsit şi la alţi producători mici, dar destoinici, atât din judeţul Iaşi, cât şi din judeţe învecinate, din localităţi precum Văratec, Rădăşeni, Popricani, Osoi, Hiliţa. Călătorim după legume şi fructe sănătoase oriunde ne cheamă natura :)

Logo MAI BINEASOCIAŢIA MAI BINE

Asocierea cu prietenii noştri de la http://www.maibine.eu/ din Iaşi a venit cumva firesc şi a pornit din dorinţele şi valorile pe care le împărtăşim: promovarea unui stil de viaţă sănătos prin consumul alimentelor naturale provenite de la producători locali, protecţia mediului şi păstrarea tradiţiilor.

Suntem alături de ei la fiecare eveniment ce implică mâncare sănătoasă, legumele noastre se transformă în preparate delicioase şi creative la Centrul Urban de Iniţiative Bune sau CUIB, https://www.facebook.com/laCUIB/?fref=ts, pe scurt şi suntem mândri purtători şi dăruitori de accesorii frumoase şi originale, create din materiale recondiţionate de echipa REDU, proiect iniţiat şi susţinut de Asociaţia Mai Bine.

Logo APA FARA PLASTICApă fără plastic

Suntem de asemenea implicaţi in proiectul Apă fără plastic, un proiect iniţiat de Asociaţia Mai bine în colaborare cu Agenţia pentru Protecţia Mediului Iaşi, SC Apa Vital SA şi Wiron, care doreşte să atraga atenţia asupra efectului nociv al consumului de apă îmbuteliată în pet-uri. Mai multe informaţii despre acesta şi despre studiile efectuate găsiţi aici: http://apafaraplastic.ro/
Logo IRB Photo

IRB PHOTO

Ne bucurăm de fiecare dată când ne este împărtăşită pasiunea pentru lucrurile făcute cu drag şi cu migală, pentru produsele naturale şi gustoase şi pentru frumos. Ca mai toţi oamenii buni din echipa Dor de Verde, Ionuţ Botez sau IRB Photo https://www.facebook.com/IRBPhoto-833635083409270/?fref=ts, a fost la început clientul nostru fidel, ca apoi să devină şi omul care dă viaţă borcănaşelor, legumelor şi fructelor prin obiectivul aparatului de fotografiat. Noi îi mulţumim pentru creativitate şi inspiraţie!

Dor de verde